Det var videoinspelning under gång när jag hade besökt Clas Ohlson i västerås.

Jag fick en snilleblixt och försökte få en seriös kontakt med den personen som jag trodde var “bossen” för inspelningen.
Försökte berätta att jag sysslade lite med bilder tagna lite från luften.
Fick då ett svar som gick ut på att det redan fanns (jag vet) och de använder jättestora propellrar med kamreor som var–han visade storleken 60 till 70 cm stora kameror vilket kan ge en vikt på 25 till 30 kilo för enbart kameran, sedan måste den länkas eller lagra bilderna, fästas, riktas in ???? (Det visste jag inte!)
Det skulle bli en ofatbar apparat med enorma problem med vibrationer, oljud och batterier, idiotsäker teknik med radiostyrningen, tror inte folk vill ha något sådant hängade över sig med livsfarliga propellrar med vassa blad som skär sönder allt mjukt som kommer i vägen för dem. Tror dessutom inte den säkra tekniken finns i dag att tillgå.
Jag använder i stället så lätt, ofarligt och smått som det bara går, på så sätt komma till en användbar produkt med godtagbart resultat för korta snuttar till reklam och andra sysslor som kabeldragningar, bilder där det är besvärligt med handhållen kamera eller stegan och dyligt.! Använder Futaba radioutrustning som anses av många vara det säkraste radiosystemet för radiostyrningar.